GuidePedia

1
-«Αν είσαι από τη Μακεδονία γιατί δεν μιλάς ελληνικά», είπε ο Έλληνας υπουργός αφήνοντας άφωνο τον προκλητικό Σκοπιανό.  -«Έλληνα Μα...κα» τον χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος.
Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ είναι ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος φρόντισε να βάλει στη θέση του έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο.
Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναιεκείνος απάντησε προκλητικά: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Η απάντηση άμεση και καυστική από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει άφωνος ο Σκοπιανός δημοσιογράφος.
Τα σκοπιανά ΜΜΕ στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζουν «προσβολή» την καυστική απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος βρίζει στο Twitterτον Έλληνα υπουργό.
«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.
Αντιδρώντας στη «σφαλιάρα» Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… «Έλληνα Μ@λ@α», κατηγορώντας τον κ. Αβραμόπουλο ότι προσέβαλε τους υποτιθέμενους «Μακεδόνες».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/331550/ponese-ta-skopia-i-apantisi-avramopoyloy-se-dimosiografo#ixzz2adAWLVEs

Δημοσίευση σχολίου

 
Top