GuidePedia

0
Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ των Σκοπίων είναι ο υπουργός Εθνικής  Άμυνας της Ελλάδος Δημήτρης Αβραμόπουλος και η αποστομωτική απάντηση που έδωσε σε έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του στις Η.Π.Α.
Αν και η Ελληνική πρεσβεία είχε γνωστοποιήσει πως ο Έλληνας υπουργός θα κάνει μια και μόνο δήλωση,ο Σκοπιανός δημοσιογράφος  επέμεινε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 
Όταν ο κ. Αβραμόπουλος ρώτησε τον δημοσιογράφο την καταγωγή του εκείνος απάντησε προκλητικά:«Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια! Τότε ο Έλληνας υπουργός τον έστειλε αδιάβαστο, λέγοντας του: "Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου", με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος να τα χάσει και να δώσει στη ετεροχρονισμένα μια δειλή και συγχρόνως πολύ προκλητική απάντηση στον κ.Αβραμόπουλο μέσω twitter!
O Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του «Έλληνα Μ@λ@α»” έγραψε ο Σκοπιανός δημοσιογράφος,  κατηγορώντας τον υπουργό πως τον προσέβαλε λέγοντας πως οι "Μακεδόνες" μιλάνε Ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλος ο διάλογος είχε ως εξής:
Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Μπορείτε να σχολιάσετε την διαμάχη μεταξύ “Μακεδονίας”- Ελλάδας»;
Αβραμόπουλος: «Από που είστε;»
Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Aπό την “Μακεδονία”…”Μακεδονικό” Ειδησεογραφικό Πρακτορείο»
Αβραμόπουλος: «Τότε γιατί δεν μιλάς Ελληνικά;»
Λίγο αργότερα, οργίασαν τα σκοπιανά ΜΜΕ εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Προσβολή Αβραμόπουλου. Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija.  «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;»

Δημοσίευση σχολίου

 
Top